Dental World 2022 održat će se u Budimpešti od 13. do 15. listopada.

Dental World - Growing opportunities in the CEE Dental Market

Budimpešta 13.-15.10.2022.

Dental World najveća je dentalna izložba u regiji srednjoistočne Europe već više od dva desetljeća.

Događaj će po 22. put biti organiziran u Budimpešti ove godine. Trodnevni sajam će se održati na ukupnoj površini od 20.000 četvornih metara i privući će 300 izlagača i 10 000 posjetitelja iz 75 zemalja.

 

Širenje granica

Internacionalni dentalni sajam i kongres su događaji koje posjećuju ne samo domaći djelatnici u dentalnoj struci, nego i stomatološki stručnjaci i proizvođači iz susjednih zemalja. Tri kvalitetna dana, koliko traje ovaj stručni događaj, dostatni su za sklapanje novih poznanstava, učenje i podučavanje o novim metodama u dentalnoj medicini, kupnju korisnih i potrebnih instrumenata i materijala,  a sve kako bi bili u koraku sa rastućom konkurencijom.

Temelj našeg uspjeh je više od 150 000 posjetitelja iz cijelog svijeta kroz 21 godinu postojanja, stotine znanstvenih predavanja, međunarodnih radionica, kongresa i na tisuće uspješnih poslovnih suradnji na izložbenim štandovima.

 

Mađarska – preuzima vodstvo u Europi

Najistaknutiji europski dentalni centar je Mađarska – navodi se u zdravstvenoj studiji Medicinskog turizma „Potrošači u potrazi za vrijednošću“. Dentalna izložba i kongres Dental World nastoji intenzivirati ovaj trend i opravdati svoj udio u tom svjetskom napretku.

U srednjoistočnoj Europi postoji oko 50 000 stomatoloških klinika, a s Mađarskom u njenom središtu, Dental World nudi izvanredne mogućnosti. Izložba i kongres prvi put su održane 2001. godine sa svrhom podržati unaprjeđenje zdravstvene zaštite u regiji – sa stomatologijom u fokusu. Tijekom 21 godine dentalna izložba se postupno obogaćivala i unapređivala, stalno se povećavao broj sudionika i izlagača, ali i raspon tema stručnih programa i akreditiranih konferencija.

 

CEE centar za brendove i znanje

Dental World se širi na međunarodno tržište: svake godine sve više stranih izlagača nudi svoje usluge i proizvode u Budimpešti. Dental World je idealno mjesto za proizvođače kako bi povećali svoju prodaju, uspostavili nove poslovne veze, predstavili svoje proizvode i usluge, upoznali trgovce i buduće partnere i stupili u osobni kontakt s regionalnim stručnjacima.

Konferencijski program nudi širok raspon tema i predavanja za stomatološke stručnjake. Kongresna predavanja estetske, ortodontske, endodontske, implantološke i digitalne stomatologije održavaju se na engleskom jeziku, budući da predavanja drže međunarodni vodeći govornici. Također, održavaju se još 3 kongresna dijela predavanja  na mađarskom jeziku, što uključuje predavanja za dentalne asistente, dentalne higijeničare, dentalne tehničare te također za studente dentalne medicine. Na događaju su prisutni i Hand’s -On tečajevi, jer se svake godine održava oko 25-30 seminara koji pomažu u stjecanju praktičnih vještina, osim teorijskih znanja. Nadalje, za posjetitelje se tijekom trodnevnog eventa održavaju i druga zanimljiva događanja. Operacije uživo, demonstracije uživo, kutak za govornike, ceremonija dodjele mađarskih stomatoloških nagrada, modna revija radne odjeće i noćni party, a sve to pod organizacijom Dental World-a.

 

Dental World 2022 održat će se u Budimpešti od 13. do 15. listopada. Za više informacija posjetite:

https://dentalworld.hu/

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna