O ČASOPISU

2009. godine časopis Dental Tribune International službeno je odobren od strane Ministarstva zdravstva kao stručni časopis, a Hrvatska komora dentalne medicine dodjeljuju 2 boda za stručno usavršavanje doktora dentalne medicine, pretplatnicima na časopis “Dental Tribune International“.

Bogati sadržaj stručnih tekstova, kao i najnovijih novosti u dentalnoj medicini zahvaljujemo izravnim pristupom svim izdanjima časopisa Dental Tribune diljem svijeta, što nas čini jedinstvenima u kvaliteti i ponudi sadržaja, a time i visokoj čitanosti od strane doktora dentalne medicine.

Osim tiskanog izdanja rezerviranog za pretplatnike, tu je i naše online izdanje dostupno svima, a prelistati ga možete u svakom trenutku. 

Kvalitetan sadržajem, inovativan i vizualno atraktivan, “Dental Tribune International“ pronalazi svoje mjesto u svim ordinacijama dentalne medicine širom Hrvatske.

PRETPLATOM OSTVARUJETE

2 boda

Hrvatske komore dentalne medicine ostvarujete pretplatom

25% POPUSTA

za pretplatu dva ili više doktora iz iste ordinacije/klinike

VIRTUALNA LISTALICA

Dental Tribune

Tražite kvalitetnu marketinšku uslugu prema ciljanoj grupi klijenata?

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna