Riječ urednice

Možda ćete nakratko zastati kada uzmete novi broj Dental Tribunea u ruke, ali to smo i dalje mi – samo u novom vizualnom ruhu!

S vremena na vrijeme dobro je prekinuti ustaljenu rutinu i napraviti neku promjenu. Ako je ikada postojalo savršeno vrijeme za promjene, onda je to sada. Odavno se zna da vremena poremećaja i tranzicije ujedno stvaraju i nove prilike za rast i nove početke. „Poremećaji“ se mogu pojaviti u mnogim oblicima, a događaju se kada nas život izbaci iz naše svakodnevne rutine. To može biti preseljenje u novi grad, početak novog posla, vjenčanje, rađanje djeteta ili razvod. A za mnoge od nas nikada nije bilo većeg poremećaja u životu od pandemije koja je promijenila način na koji radimo, jedemo, dišemo, spavamo i vježbamo, pa čak i kako se družimo s prijateljima i obitelji.

Ovaj novi početak zaista je velika prilika. Najskloniji smo napraviti značajne promjene oko „vremenskih orijentira“ – onih trenutaka koje prirodno povezujemo s novim početkom. Nova godina najočitiji je vremenski orijentir u našim životima, ali i rođendani, početak proljeća, početak nove školske godine, čak i početak tjedna ili prvi u mjesecu, sve su to vremenski orijentiri koji stvaraju psihološke prilike za promjene.

Ako još niste razmišljali o tome čime biste mogli osvježiti svoju ustaljenu rutinu, možda je upravo nadolazeći godišnji odmor pravo vrijeme za to. Dizanjem temperature sve više pada motivacija za rad, a proporcionalno tomu raste želja za promatranjem horizonta gdje se spajaju nebo i more. I upravo nakon punjenja baterija takvim prizorima, vraćamo se najesen s novom energijom za novi početak! Želimo vam ugodan ljetni odmor!

Izv. prof. dr. sc. Slađana Milardović, dr. med. dent. spec. stom. prptetike

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna