Keyvisual_Hydrosonic_pro_2_Extended-w

CURAPROX HYDROSONIC PRO

Napredni švicarski sustav za oralnu higijenu

Zavirite u proces stvaranja i dizajniranja Hydrosonic pro sonične četkice – najnaprednijeg sustava četkanja švicarske tvrtke Curaden. 

Curaprox Hydrosonic pro je električna zubna četkica dizajnirana za napredne zadatke u oralnoj higijeni. Na samom početku osmišljena je kao pomoć za osobe s ortodontskim aparatima, implantatima, osjetljivom caklinom i bolestima desni, no tijekom vremena je rasla i postala inovativni „alat“ za održavanje kvalitetne oralne higijene koji pruža najnapredniji sustav četkanja. Koje sve mogućnosti nudi ova četkica i što je čini toliko posebnom?

Najmekša, patentirana Curen® vlakna

Hydrosonic pro dostupan je s tri inovativna zamjenska nastavka na čijoj glavi se nalaze posebna Curen® vlakna visoke gustoće – najmekši i najnapredniji materijal koji se koristi za sve Curaprox četkice.

  • Nastavak „power“ – za intenzivno, ali nježno svakodnevno čišćenje. Pruža najbolje rezultate za zdravlje zubne cakline i desni.
  • Nastavak „sensitive“ – vrlo nježna i mekana Curen® vlakna za osjetljive zube i desni.
  • Nastavak „single“ – najtanja vlakna visoke gustoće za precizno individualno čišćenje teško dostupnih mjesta.

Zašto Curen®?

Sve Curaprox glave četkica imaju iznimno tanka i mekana Curen® vlakna visoke gustoće, koja omogućuju učinkovito, ugodno i nježno četkanje zuba. Curen® vlakna su čvršća od najlonskih vlakana te zadržavaju svoj oblik i čvrstoću čak i kada su vlažna. Kako bi se postigli najbolji rezultati potreban je samo nježan pokret, gotovo bez pritiska.

 Curacurve® nagib za savršen kut čišćenja

Glave zamjenskih nastavaka blago su nagnute kako bi omogućile bolji pristup i optimalne kutove čišćenja. Zahvaljujući posebnom Curacurve® nagibu čišćenje zadnjih kutnjaka i mjesta oko bravica ortodontskog aparata ili implantata postaje vrlo jednostavno.

Sonična tehnologija

Hydrosonic pro ima pogon visokih performansi koji proizvodi visokofrekventne sonične vibracije koje se prenose na vlakna četkice. Svaki pokret motora stvara soničnu vibraciju, a Hydrosonic u jednoj minuti proizvodi do 84.000 pokreta. Pri toj brzini, vibracije glave četkice stvaraju hidrodinamički učinak koji doprinosi još većoj učinkovitosti četkanja.

Što je hidrodinamički učinak?

Čak 84.000 pokreta u minuti postignuto je s razlogom. Iznad otprilike 30.000 pokreta u minuti, vibracija na vlaknima četkice stvara turbulencije u tekućini koja se nalazi u ustima. Zahvaljujući turbulenciji mješavina paste, vode i sline prodire u međuzubne prostore, teže dostupna mjesta i sulkus gdje razara zubni plak prodirući na mjesta koja vlakna ne mogu samostalno doseći.

 Tri programa i sedam intenziteta četkanja

Četkica Hydrosonic pro pruža tri programa čišćenja „start, „clean“ i „smile“, a motor se pokreće u sedam intenziteta četkanja, ovisno o problemima i stanju zuba. Za oštećenu caklinu i osjetljive desni, dostupan je nastavak „sensitive“ uz upotrebu programa „clean“ s 32.000 pokreta u minuti i niži intenzitet četkanja. Kada se zubi i desni oporave, programi „smile“ i „clean“ s više intenziteta pružaju visoku učinkovitost čišćenja. Program »start« uz nastavak »single« idealan je za posebno čišćenje ortodontskih aparata, proteza i implantata.

Potpuna oprema za oralno zdravlje – gdje god se nalazili

Curaprox Hydrosonic pro dostupna je u praktičnom putnom etuiju. Za kraća putovanja dovoljno je jedno punjenje baterije, a za duža putovanja u pakiranju se nalazi USB punjač.

Tvrtka Curaden teži ostvarivanju svoje misije pružanja besprijekorne čistoće, preciznosti, zaštite i jednostavnosti upotrebe u svakom svom proizvodu, a četkica Hydrosonic Pro zasigurno je trenutno jedan od njezinih najnaprednijih.

U Curaprox asortimanu proizvoda, uz Hydrosonic pro četkicu, možete pronaći još dva modela soničnih četkica – easy i Black is white. Više o njima potražite na www.curaprox.hr.

 POSEBNA PONUDA

Do 31. ožujka 2023. ostvarite 20% popusta na sve Curaprox Hydrosonic četkice za zube. Popust se ostvaruje uz promo kod: D&E20 i isključivo putem webshopa www.curaprox.hr.

* isključivo putem webshopa www.curaprox.hr
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Zašto Curen®?

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna