botoxzalkosu

BOTOKS ZA KOSU

Bili smo skeptični, ali otkako je novi proizvod Qiqi došao na naše tržište prilično smo impresionirani!

Qiqi trajno mijenja teksturu vaše kose i tretira ju s potpuno novom tehnologijom koja ne postoji ni u jednom drugom proizvodu. Kako bi rekli ovo je botoks za kovrčavu kosu, kovrčavosti nikada nije bila lakša!

Qiqi profesionalni tretman zaglađivanja kose u salonu pružit će vam zdravu i jaku kosu, koja je sjajna i super meka. Ovaj proizvod je izvrstan za klijente koji žele trajno ravnu kosu dok naravno vaša prirodna tekstura kose ponovo ne izraste. Tretman za ravnanje kose otporan je na znoj, vlagu i vlažne uvjete te ne sadrži kemikalije ni konzervanse. Možete nastaviti uživati u lijepoj kosi svaki dan čak i nakon kupanja u moru ili bazenu.

QIQI je učinkovit za gotovo sve tipove kose, uključujući čvrste kovrče, opuštene kovrče, valovitu kosu i oštećenu kosu. Prepolovit će vaše vrijeme feniranja i promijeniti teksturu vaše kose iz žilave u meku, usput eliminirajući kovrčavost.

Proizvode Quqi  možete kupiti u Fabula De Forma, Radničkoj 1 u Zagrebu ili na www.fdf.hr

dr. Nevia Delalle

Poliklinika Dermalife
Ilica 203, Zagreb | T: +385 3705 326 | www.dermalife.hr

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna