Bi-SOFT® - inovativna štrcaljka

Na tržištu estetske medicine, tvrtka VIVACY Laboratories, ambasador tehnološkog znanja i inovacija u francuskom stilu, razvila je novi inovativni sustav za ubrizgavanje Bi-SOFT® za podršku liječnicima u njihovoj svakodnevnoj praksi osiguravajući veću preciznost, ugodnost i kontrolu tijekom ubrizgavanja njihovih dermalnih filera.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

VIVACY, POKRENUTI INOVACIJOM

Patentirana tehnologija

Što je Bi-SOFT® tehnologija? Glavni izazov tvrtke VIVACY bio je postići kompromis između stabilnosti i jednostavnosti rukovanja, što može biti presudno za određene estetske primjene.

Da bi se to postiglo, centar gravitacije nove Bi-SOFT® štrcaljke postavljen je oko drugog ruba klipa bliže liječnikovoj ruci kako bi se povećala stabilnost štrcaljke kada je pritisak na oslonac za palac jak.

 Dodatno, takvo pozicioniranje čini da se štrcaljka prirodno uklopi u pregib dlana kako bi se postigla izvrsna ponovljivost pozicioniranja u rukama. Ovaj je koncept razvijen i patentiran u Francuskoj.

Tehnologija dvaju materijala

Tijelo štrcaljke, uključujući cijev, klip i vrh, napravljeno je od prozirnog medicinskog polikarbonatnog materijala. “Soft-touch” dijelovi štrcaljke, izrađeni od TPE (termoplastični elastomer), osiguravaju dodatno prianjanje i stabilnost između površine i rukavice liječnika. 

Također se smanjuje osjećaj sile ubrizgavanja, osobito kada se koriste viskozni HA proizvodi.

Izvanredan dizajn

Nove Bi-SOFT® štrcaljke ergonomski su dizajnirane kako bi ih mladi i iskusni korisnici mogli jednostavno koristiti. Rubovi sprečavaju bočno klizanje liječnikovih prstiju s površine za hvatanje i tako omogućuju sigurno ubrizgavanje. 

Štrcaljke dolaze u pet različitih jedinstvenih boja kako bi se brzo prepoznale VIVACY injekcije: 

– ljubičasta sadrži proizvode za zaglađivanje i punjenje (STYLAGE® S, STYLAGE® M i STYLAGE® L)

– ružičasta STYLAGE® Special Lips, zelena filere za volumen (STYLAGE® XL i STYLAGE® XXL)

– plava biorevitalizirajuće proizvode (STYLAGE® Hydro i STYLAGE® HydroMax) 

– narančasta DESIRIAL® koji je indiciran za vulvo-vaginalno pomlađivanje.

POBOLJŠANO RUKOVANJE

Površina klipa povećana je za 80 % u usporedbi s tradicionalnom štrcaljkom kako bi se liječniku omogućilo korištenje dlanom ruke (a ne samo palcem), a da pritom ne ugrozi stabilnost štrcaljke.

Oblik glave klipa je eliptičan kako bi se izbjegli oštri rubovi koji mogu uzrokovati bol i nelagodu
tijekom ubrizgavanja. 

Osim toga, povećanje površine za hvatanje liječniku daje veću slobodu kutova ubrizgavanja, što olakšava aplikaciju proizvoda.

Aspiracijski test

Liječnik može provesti aspiracijski test, ako je potrebno, zahvaljujući posebnim oznakama koje se nalaze na površini ploče za hvatanje.

Prema VIVACY istraživanju provedenom na 25 liječnika, 88 % njih osjećalo je veliku razliku u rukovanju, lakoći i kontinuitetu ubrizgavanja i spremni su integrirati novi Bi-SOFT® sustav u svoju svakodnevnu praksu.

Izvor: Esthetic Design

Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna