BEGO poslovnica u Rijeci

Nakon uspješnih 10 godina poslovanja u Hrvatskoj BEGO širi svoju mrežu i ove jeseni otvara novu poslovnicu!

BEGO je tvrtka s više od 130 godina tradicije u dentalu, pionir CAD / CAM tehnologije s više od 20 godina iskustva u polju 3D printa i stručnjak za sve tehnike dentalne izrade.

Od 1990. godine BEGO Implant Systems, kao dio holdinga BEGO, razvija i proizvodi dentalne implantate te dodatke proizvodima za liječenje pacijenata s implantatima širom svijeta. Inovativni 3D dizajn implantata, kvalitetna protetika za nadogradnju implantata, siguran sustav biomaterijala i funkcionalno optimizirana vođena operacija na dentalnim implantatima „made by BEGO“ dovode do planiranih rezultata.

Nova poslovnica u Rijeci rezultat je pažljivog osluškivanja potreba tržišta, kao i želja naših sadašnjih, ali i budućih klijenata. Cilj nam je biti dostupniji u pružanju što kvalitetnije usluge klijentima, ali i imati dodatan prostor za organizaciju edukacija i tečajeva.

Na novoj lokaciji posjetite nas već od 2. listopada.

Erazma Barčića 11, Rijeka

Srdačno,

BEGO Croatia tim

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna