Nedavna studija izvijestila je da su stomatolozi u Ujedinjenom Kraljevstvu bili izloženi povećanom profesionalnom riziku od izloženosti infekciji SARS-CoV-2 tijekom prvog vala pandemije. (Slika: DisobeyArt/Shutterstock)

Antitijela na SARS-CoV-2 dokazana u mnogih doktora dentalne medicine

BIRMINGHAM, UK: Jesu li stomatološki timovi zbog prirode rada na pacijentima pojačano izloženi koronavirusu i je li posljedično rizik od infekcije ili smrtnosti veći, predmet je rasprave i istraživanja od početka izbijanja pandemije. Nedavno objavljeno istraživanje došlo je do zaključka da je relativno velik broj doktora dentalne medicine došao u kontakt s virusom SARS-CoV-2 i vjerojatno posljedično razvio antitijela protiv navedenog virusa.

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Osim tiskanog izdanja časopisa Dental Tribune od 2021. godine pokrenuto je i digitalno izdanje časopisa DT kao i nova interaktivna web stranica Dental&Esthetic news. Od 2022. godine ponovo smo pokrenuli i časopis Esthetic&Design – minimalno invazivna estetska medicina.

Putem ciljanih marketinških alata pomažemo ostvarivanju boljih prodajnih poslovnih rezultata naših klijenata i partnera. Povezujemo, educiramo i prenosimo najnovije svjetske aktualnosti iz dentalne medicine krajnjim čitateljima – doktorima dentalne medicine.

Mi smo tu zbog vas…..

© Sva prava Dental Media Grupa – 2023 | Web dizajn i izrada by Wire |

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna