@AD Sinergija

Aesthetic Dental Sinergija 2023

Opatija i Centar Gervais bili su od 18. do 20. svibnja poprište međunarodnog kongresa estetske dentalne medicine, Aesthetic Dental Sinergija. Ovaj jedinstveni događaj rezultat je suradnje dva stručna društva, Hrvatskog društva estetske dentalne medicine (HDEDM) i Udruženja za estetsku stomatologiju Srbije (UESS). Suorganizacija i potpora Hrvatskog društva estetske dentalne medicine dodatno su potvrdile kvalitetu i značaj ovakvog regionalnog kongresa u kontinuiranom obrazovanju doktora dentalne medicine i dentalnih tehničara.

Tijekom svih godina u kojima su HDEDM i UESS organizirali svoje flagship kongrese, zadarski Aesthetic Dental Moment i beogradsku Sinergiju, oba događaja stvorila su vjernu publiku koja se iznova vraćala kvaliteti sadržaja koji su nudili.
Brojke koje je ostvario njihov udruženi projekt, Aesthetic Dental Sinergija, stoga nimalo ne čude. Kongres je u Opatiju privukao više od 825 sudionika iz Hrvatske i ovog dijela Europe. Industrija je također prepoznala veličinu i važnost ovog događaja te je kongres podržalo čak 34 sponzora i partnera kongresa.

Stručni program obilježile su dvije paralelne sesije, a tijekom tri dana publika je imala priliku slušati čak 44 domaćih i međunarodnih predavača. Organizatori su značajan naglasak stavili i na praktičnu edukaciju te je organizirano i 13 masterclass radionica, od kojih su se neke održale u jednom od najjedinstvenijih edukativnih centara u regiji, matuljskom Educenu.

Svečanosti otvaranja prisustvovali su i uveličali je brojni uvaženi gosti. Publici su se obratili dr. sc. Žarko Udiljak, predstavnik Hrvatske komore dentalne medicine, prof. dr.s c. Rade Paravina, glavni urednik časopisa Journal of Esthetic and Restorative Dentistry, prof. dr. sc. Aleksandar Marković, dekan Stomatološkog fakulteta u Beogradu, prof. dr. sc. Sonja Pezelj Ribarić, dekanica Fakulteta dentalne medicine u Rijeci i prof. dr. sc. Zrinka Tarle, dekanica Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, koja je i službeno otvorila kongres.

Aesthetic Dental Sinergija kongres je koji okuplja i doktore dentalne medicine i dentalne tehničare, te je posvećen promociji kliničke i tehnološke izvrsnosti te timskog pristupa u radu. Sukladno tomu, tema koja se provlačila cjelokupnim trodnevnim programom bila je napredovanje dentalne medicine s pomoću primjene digitalnih tehnologija u svim aspektima dijagnostike i terapije, uz naglasak važnosti interdisciplinarnosti i suradnje.

Kongres su obilježili i jedinstveni koncepti programa koje publika iznimno dobro prihvatila. Glavna dvorana Centra Gervais ugostila je i doktore dentalne medicine i dentalne tehničare koji su se izmjenjivali tijekom stručnog programa zbog čega su sudionici imali priliku slušati široki raspon tema svih grana dentalne medicine. Organizatori su podij prepustili i mladim, iznimno perspektivnim predavačima u sekciji Young guns te su pokazali da edukacija u području dentalne medicine ima svjetlu budućnost.

Nezaboravni društveni program po kojem su Aesthetic Dental Moment i Sinergija toliko poznati u Opatiji je dignut za razinu više! Tri društvena događaja, Gala večera powered by Dentsply Sirona, Welcome drinks powered by MIS i AD-Sinergija party powered by BEGO, tijekom kojeg je publiku zabavljao i Matija Cvek, još su jedan element koje će opatijska publika zasigurno pamtiti!

Na zatvaranju su se prisutnima obratili predsjednici HDEDM-a i UESS-a, izv. prof. dr. sc. Joško Viskić i Igor Ristić, dr. med. dent., i zahvalili svim sponzorima i prisutnima te najavili zanimljive buduće događaje. S obzirom na viđene rezultate stručne sinergije u Opatiji, očekujemo da će se razina kvalitete dizati samo još više!

Plaćeni oglas
Plaćeni oglas

Kontakt

O nama

Dental Media Grupa d.o.o. specijalizirana je marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja kvalitetne i potpune usluge krajem korisniku.
Od 2007. godine nosioci smo franšize vodećeg svjetskog stručnog časopisa Dental Tribune International za Hrvatsku.

Mi smo tu radi vas.

Prijava za newsletter

* označena polja su obavezna